top of page

MEET 
Merel Godelieve

slave free

chocolate 

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Merel en ik ben de eigenaresse van FLOUR. Ik heb een passie voor het ondernemerschap en het bakken van taartjes, cakes, brownies en andere heerlijkheden

 

Ik heb onlangs mijn veganistische coffeebar & vegan bakery (KAFETHÉA, in Maastricht) verkocht. Na de verkoop heb ik meerdere patisserie opleidingen gevolgd in zowel Londen als Moskou om nog beter te leren bakken!

​

Mijn interesse in plantaardig bakken ligt in de hoop om iedereen -ondanks overtuigingen of dieetwensen- het plezier van dat ene taartje te brengen en tegelijkertijd iets goeds te doen in de wereld; one cake at a time!

​

Op dit moment werk ik fulltime aan FLOUR en schrijf ik mijn tweede roman.

​

FUN FACTS:

1. Ik lust stiekem geen chocolade 

2. Ik heb een masterdiploma in Ondernemingsrecht

3. Ben altijd mijn sleutels kwijt

4. Ik droom van een kleine eco-boerderij in het mediteraans gebied, waar ik retraites kan aanbieden voor mensen die dat nodig hebben.

​

​

​

Liefs, Merel

bottom of page